Toelichting

 • Van een aantal modellen kan in onze webwinkel een tekeningenset worden besteld. De Stoomgroep Holland levert zowel aan leden als aan niet-leden. Onze leden genieten echter per afgenomen exemplaar € 10,- korting.
 • Bij de eerste bestelling worden voor uw inschrijving als klant uw adresgegevens en e-mailadres gevraagd. Ook moet u een wachtwoord aangeven, zodat u in het vervolg kunt inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.
 • Nadat uw bestelling is geplaatst, ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail. Als u niet  met Ideal hebt betaald bevat de e-mail het verzoek om het verschuldigde bedrag naar onze bankrekening over te maken.
 • Als u lid bent van Stoomgroep Holland en voor de eerste keer een bestelling in onze webwinkel plaatst wordt de ledenkorting (nog) niet automatisch verrekend. Het kortingsbedrag wordt dan teruggestort op het bankrekeningnummer van de betaling.
  Nadat het lidmaatschap is geverifieerd worden uw klantgegevens aangepast zodat bij een volgende bestelling de korting meteen wordt verrekend.
  Let op: Dit geldt uitsluitend als uw contributie voor het lopende jaar is ontvangen.

  Zodra de betaling is verwerkt, wordt uw bestelling naar het aangegeven adres verzonden en wordt u per e-mail hiervan in kennis gesteld.
  U kunt de voortgang van uw bestellingen volgen als u bent ingelogd via het menu ‘Mijn bestellingen’.
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud